Anatolium AVM’de Yoga

Bursa Anatolium Alışveriş Merkezinde Yoga tanıtım programı 20 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirildi. Bursa Sahaja Yoga Dans Grubunun yapmış olduğu nefesleri kesen güzellikteki dansını seyreden Anatolium AVM’yi gezmeye gelmiş bir çok kişi programa yoğun ilgi gösterdi.

Sahaja Yoga gönüllüleri, katılımcılara ilk defa Sahaja Yoga deneyimi yaşatmak ve içlerinde bulunan enerjiyi hissetmelerini sağlamak için, Anatolium AVM’de stand açtılar. İlk defa Sahaja Yoga deneyen Bursalıların içlerinde bulunan ve doğuştan hediye edilen enerjiyi hissettikleri ve kalplerinin neşe ile dolduğunu söylediler. İçlerinde uyanan bu enerjiyi serin bir esinti olarak hissedenler Bursa’da bulunan Sahaja Yoga Merkezinin adreslerini ve telefonlarını aldılar.

İlk defa Sahaha Yoga deneyiminin ardından ücretsiz Hint Kınası yaptıran ziyaretçiler, kendilerinin bu kadar neşe dolu olmalarından dolayı en kısa zamanda merkeze, ailelerini de alıp geleceklerini belirttiler. Sahaja Yoga merkezlerinde tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de ücretsiz olan Sahaja Yoga deneyimlemek için Telefon numarası: 0532 283 9573, Bursa adresi, seminer saatleri;

Her Salı 12:00 ve 19:30
Her Perşembe 19:30
Her Cumartesi 14:00
 
Dikkaldırım Mh. Değirmenönü Cad. İnce Sok. Örgen 1 sitesi A Blok No: 22/2 Kat :2 (Soranus Tüp Bebek Merkezi yanı)

Nilüfer

Her Cumartesi (Müzik terapi ve meditasyon) 16:00
Nilüfer Dernekler Yerleşkesi
Önceki yazı
Tuzlu su meditasyonu
Sonraki yazı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!