Tahtalı Köyü Şeftali Festivalin’de Yoga

9 Ağustos’ta Nilüfer Belediyesi tarafından Tahtalı Köyü’nde düzenlenen Şeftali Festivali’nde, Yoga dans grubunun yaptığı Hint dansı gösterisi çok beğenildi. Sahaja Yoga’ya ayrılmış standda halk Sahaja Yoga meditasyon ve stressiz yaşam hakkında bilgi alıp, kısa meditasyon uygulamasıyla içlerindeki pozitif enerjiyi nasıl uyandıracaklarını deneyimlediler. Rahatlamayı ve iç huzuru hissedenler standımızdan ayrılmak istemedi. Ayrıca isteyenler ellerine Hint Kınası yaptırdılar, özellikle çocukların ve gençlerin standımıza ilgisi yoğundu.

Sahaja Yoga meditasyonu hakkında daha çok bilgi edinmek isteyenler ve bunu kendi hayatında uygulamak isteyen pek çok katılımcıya Bursa ‘daki ücretsiz programlar hakkında bilgi verildi.

Sahaja Yoga ile İçsel Neşeye Ulaşın

Shri Mataji’nin 1970 yılında tüm insanlığa armağan ettiği Sahaja Yogayı, Türkiye’de bir çok şehirde ücretsiz olarak öğrenmek mümkün. Hangi yaştan olursa olsun düzenli yapıldığında, öfke ve stresi ortadan kaldırır ve kişinin içsel neşeyi hissetmesini sağlar. Geçmişe takılmadan, geleceğin de esiri olmadan ‘an’da yaşamayı öğretir. Bu da neşenin deneyimlenmesinde temel oluşturur.

Bursa’da Sahaja Yoga merkezine uğrayarak içsel neşeyi yaşamınızda tekrar hissetmeniz mümkün.

Ücretsiz olan seminerlere katılım için adres, iletişim ve gün-saat bilgileri aşağıdaki gibidir;

Dikkaldırım mahallesi, Değirmenönü caddesi, İnce sokak, Örgen 1 sitesi, A blok, No 22/2, Kat 2 (Soranus Tüp Bebek merkezi yanı)

Tel: 0532 2839573

Salı: 12.00 ve 19.30

Perşembe:19.30

Cumartesi: 14.00

Önceki yazı
Sadece sevgi
Sonraki yazı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!