Kültür Park 23 Nisan Yoga Programı

Bursa Kültür Park, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle minik misafirlerine özel etkinliklere ev sahipliği yaptı. Sahaja Yoga gönüllüleri ise açılan Sahaja Yoga standında ziyaretçilere yoga yaptırdı ve birbirinden güzel desenlerle minik ellere Hint kınası uyguladı. Yoga, Meditasyon, Hint kınası ve kağıt boyama-yapıştırma uygulamalarının yapıldığı programda yüzlerce çocuk aileleriyle birlikte neşeli anlar yaşadı. Küçüklerle beraber gelen büyükler de hem yoga yapma, hem de yoga ile ilgili bilgiler alma imkanı buldular.

Sahaja Yoga ile İçsel Neşeye Ulaşın

Shri Mataji’nin 1970 yılında tüm insanlığa armağan ettiği Sahaja Yogayı, Türkiye’de bir çok şehirde ücretsiz olarak öğrenmek mümkün. Hangi yaştan olursa olsun düzenli yapıldığında, öfke ve stresi ortadan kaldırır ve kişinin içsel neşeyi hissetmesini sağlar. Geçmişe takılmadan, geleceğin de esiri olmadan ‘an’da yaşamayı öğretir. Bu da neşenin deneyimlenmesinde temel oluşturur.

Bursa’da Sahaja Yoga merkezine uğrayarak içsel neşeyi yaşamınızda tekrar hissetmeniz mümkün.

Ücretsiz olan seminerlere katılım için adres, iletişim ve gün-saat bilgileri aşağıdaki gibidir;

Dikkaldırım mahallesi, Değirmenönü caddesi, İnce sokak, Örgen 1 sitesi, A blok, No 22/2, Kat 2 (Soranus Tüp Bebek merkezi yanı)

Tel: 0532 2839573

Salı: 19.30

Perşembe:19.30

Cumartesi: 14yoga bursa 6 yoga bursa 7 yoga bursa 8.00

Önceki yazı
Fethiye Kültür Merkezi Dans Festivalinde Sahaja Yoga Dans Gösterisi
Sonraki yazı
Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!