Tuzlu su meditasyonu

Tuzlu su ile stresten kurtulmak için çok kolay. Artık stresli bir yaşam sürmemize gerek yok. Yapmamız gereken her akşam ayaklarımızı tuz atılmış suya sokmak. Günün sonunda ayaklarınızı tuzlu suda meditasyon yaptığınızda gün içinde yaşamış olduğunuz tüm sıkıntılardan kurtuluyor, tüm yorgunluğunuzu atabiliyorsunuz.  Hepimizin bildiği gibi tuzun için pozitif iyonlar bulunmakta ve pozitif iyonlar negatif iyonları çekecek ve sizi gün içinde almış olduğuz negatif enerjiden kurtaracak. Tuzlu su ile meditasyon yaptığınızda  hem vücudunuz temizlenecek, hemde yatmadan önce uyguladığınız vakit çok güzel bir uyku çekmenize ve sabaha enerji dolu uyanmanızı sağlayacaktır.

Yapmanız gereken: Ayaklarımız tuzlu suyun içinde 10-15 dakika meditasyon.

Tuzlu su ile stresten kurtulmak

Sahaja Yoga portalda canlı olarak hafta için her gün 21:30’da hafta sonra 10:30’da Online Meditasyon yayınları yapılmaktadır. 30 dakikalık canlı online meditasyon sırasında Tuzlu su anonsu ile, tüm katılımcıları ayaklar tuzlu suyun içine koyarak hep birlikte meditasyon yapılıyor ve günün tüm yorgunluğuna sebep olan negativitelerden arınıyor.  İnanılmaz etkileri olan ve düzenli yapıldığında bedenen ve ruhen bir çok fayda sağlayan tuzlu su yöntemini sizde  evinizde rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

Neler gerekli?

İçi su dolu leğen Durulama suyu Tuz Havlu

Nasıl yapılır?

Leğenin içine bilekleri kapatacak kadar ılık su konur ve içine bir avuç tuz atılır. Evinizde hazır bulunan ve Meditasyon köşenizin karşısında sandalyeye oturulur. Ayaklar tuzlu suyun içinde 10-15 dk kadar bekletilir, ayaklar tuzlu suda iken size öğretilmiş olan Sahaja Yoga Meditasyon tekniği ile denge meditasyonu yapılır. Dengeye gelen sinir sistemi sayesinde huzur, neşe ve sessizlik tüm benliğinizi sarar. 15 dk sonra ayaklar durulanarak tuzlu sudan çıkarılır. Ayaklar havlu ile kurulanır. Tuzlu su tuvalete dökülür.

Her gün online meditasyon yayınımıza katılarak kollektif arınmayı bizlerle birlikte siz de yaşayabilirsiniz.

http://www.sahajayogaportal.org/sahaja-yoga-online-meditasyon.html

Deneyin! Sonuçlarına inanamayacaksınız…

Önceki yazı
Kadınlar
Sonraki yazı
Anatolium AVM’de Yoga

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!