Yalova Yoga Programları

Yalova Yoga

Yalova Yoga meraklılarını sevindirecek haber. Yalova Kipa AVM’de Sahaja Yoga programları başladı. Kipa AVM bünyesindeki Aile Kulübünde düzenli olarak Sahaja Yoga programları ücretsiz olarak yapılacak.

Yalova Yoga

Yalova’da Kazım Karabekir Mahallesi, Şehit Ömer Faydalı Caddesi, No:233 de faaliyet gösteren Kipa AVM bünyesindeki Aile Kulübünde Aralık ayı boyunca her Salı ve Perşembe günü saat 18:30 da ücretsiz olarak Sahaja Yoga meditasyon programları yapılacak.

Kasım ayı içersinde yapılan tanıtım programına katılan Yalova Yoga meraklıları programın devam seminerlerinin düzenlenmesi dileklerini dile getirmişlerdi. Aile Kulübünün düzenli program listesine almasıyla birlikte her hafta Sahaja Yoga’nın rahatlatıcı ve neşe veren etkisini deneyimlemek için Yoga gönüllüleri sevgi ve ilgiyle seminerlerine başladılar.

Sahaja Yoga

Shri Mataji Nirmala Devi tarafından 1970 yılında keşfedilen Sahaja Yoga yöntemi bugün ülkemizde birçok merkezde ücretsiz olarak ilgililere aktarılıyor. Kendi içinde huzuru, sakinliği, bütünlüğü, dengeyi ve tüm yaşamsal pozitif nitelikleri keşfetme konusunda çok etkili bir yöntem olan Sahaja Yoga meditasyon, çok kolay bir şekilde öğreniliyor ve etkileri de kısa zaman içinde farkedilebiliyor.

Yalova Kipa AVM Aile Kulübündeki ücretsiz programlarla ilgili sorularınız için iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Önceki yazı
24 Kasım Ögretmenle​r Günü Kutlu Olsun
Sonraki yazı
Bursa Anatolium’da Hafta Sonu (13-14 Aralık) Yoga Programları

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!